Земельні відносини в Україні як об’єкт адміністративно-правового регулювання - N. Krasiuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто головні підходи до визначення поняття земельних відносин в Україні. З’ясовано ознаки та види земельних відносин як об’єкта адміністративно-правового регулювання, з огляду на що сформульовано авторське визначення зазначеного поняття.