Взаємодія оперативних і слідчих підрозділів під час виявлення, припинення та розслідування неправомірної вигоди - O. Gribovsky (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто особливості взаємодії оперативних і слідчих підрозділів під час виявлення, припинення та розслідування неправомірної вигоди. Запропоновано шляхи їх удосконалення.