Протидія корупції в органах місцевого самоврядування - V. Bodnar (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз питання зміцнення законності в Україні як європейській державі. Розглянуто проблеми та перспективи подолання корупції в органах місцевого самоврядування. Розкрито окремі аспекти вчинення корупційних діянь у сфері земельних відносин.