Основи методики визначення збитків під час ревізії (аудиту) органами державної аудиторської служби України - V. Nehanov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано методику визначення збитків, зокрема способи здійснення перевірки питань програми ревізії. Запропоновано внести зміни до положень Методичних рекомендацій щодо здійснення інспектування для підвищення ефективності роботи органів Державної аудиторської служби України під час здійснення державного фінансового контролю.