Упровадження адміністративних регламентів у діяльність МВС України та Національної поліції - Ye. Kobko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто проблеми реалізації адміністративних процедур у діяльності МВС України та Національної поліції. Інтерпретовано поняття адміністративного регламенту та запропоновано шляхи його впровадження в діяльність зазначених суб’єктів.