Обшук у системі невербальних засобів криміналістичної тактики - A. Nechval (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Зіставлено обшук з іншими невербальними засобами криміналістичної тактики в контексті теорії криміналістики, кримінального процесу та сучасної практичної діяльності органів досудового розслідування. Розкрито місце обшуку, огляду й тимчасового доступу до речей і документів серед способів збирання та перевірки доказів.