Участь спеціаліста в огляді документів під час розслідування злочинів проти безпеки виробництва - N. Tymofieieva (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито зміст діяльності спеціаліста під час огляду документів у межах розслідування злочинів проти безпеки виробництва. Визначено види спеціальних знань, необхідних для проведення огляду. Запропоновано орієнтовний перелік документів, які можуть мати доказове значення.