Державна політика запобігання схилянню до вживання наркотичних засобів в Україні та Нідерландах - M. Davydova (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено проблеми протидії незаконному наркообігу, зокрема схилянню до вживання наркотичних засобів в Україні та Королівстві Нідерландів. Проаналізовано законодавство Нідерландів, що передбачає відповідальність за незаконну діяльність із наркотичними засобами. Запропоновано шляхи вдосконалення українського законодавства в цій сфері.