Порівняльний аналіз повноважень детектива Національного антикорупційного бюро України та комісара Незалежної антикорупційної комісії Гонконгу - R. Voitiuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено порівняльний аналіз діяльності комісара Незалежної антикорупційної комісії Гонконгу та детектива Національного антикорупційного бюро України.