Суб’єкти права на безоплатну професійну правничу допомогу - S. Breus (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано законодавство України у сфері реалізації права на безоплатну професійну правничу допомогу. Досліджено суб’єктів гарантованого державою права на безоплатну професійну правничу допомогу. Акцентовано на розширенні кола цих суб’єктів згідно з вітчизняним законодавством.