Удосконалення оперативно-розшукової профілактики нецільового використання бюджетних коштів - I. Kupranets (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито особливості діяльності підрозділів захисту економіки Національної поліції України щодо вдосконалення оперативно-розшукової профілактики нецільового використання бюджетних коштів.