Кримінальна відповідальність учасників терористичної групи і терористичної організації: актуальні питання теорії та практики - O. Lakiichuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено актуальні питання кримінальної відповідальності учасників терористичної групи й терористичної організації. Висвітлено пропозиції щодо їх вирішення.