Удосконалення нормативно-правового регулювання оперативно-розшукової протидії привласненню та розтраті бюджетних коштів - Ya. Vasylevych (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Обґрунтовано деякі способи вдосконалення оперативно-розшукових заходів і негласних слідчих (розшукових) дій у процесі оперативно-розшукової протидії привласненню та розтраті бюджетних коштів.