Кримінологічні засади ресоціалізації засуджених до тривалих строків покарання - Ye. Barash (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено питання, пов’язані з процесом ресоціалізації засуджених до тривалих строків покарання. Проаналізовано досвід окремих зарубіжних країн у цій сфері. Акцентовано на чинниках, що перешкоджають досягненню ресоціалізації засуджених.