Кредитні спілки: історія виникнення та сучасний розвиток - O. Takhtai (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено становлення та розвиток кредитних спілок в Україні. Аргументовано доцільність запровадження системи належного адміністративно-правового регулювання їхньої діяльності з огляду на збільшення кількості правопорушень у фінансово-кредитній системі держави.