ФОРМИ ВИКОРИСТАННЯ СПЕЦІАЛЬНИХ ЗНАНЬ ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ ЗНИЩЕННЯ АБО ПОШКОДЖЕННЯ МАЙНА - A. Bodnar (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено аспекти застосування спеціальних знань під час розслідування знищення або пошкодження майна. Виокремлено ключові причини неналежного рівня надання допомоги спеціалістів під час проведення відповідних слідчих (розшукових) дій.