Юридичні аспекти взаємодії Національної поліції України та інших органів державного управління під час проведення антитерористичної операції - K. Yarovyi (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто проблемні питання, пов’язані з упровадженням форм і методів взаємодії Національної поліції України та органів державного управління в ході антитерористичної операції. Наведено варіанти вдосконалення законодавстваУкраїни в цій сфері.