КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПРАВОВОЇ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВИ В УМОВАХ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ - O. Iliashko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито основні питання, пов’язані з визначенням поняття «правова політика в Україні» та «правова політика держави в умовах гібридної війни». Обґрунтовано авторське визначення цих термінів. Розглянуто інтерпретації правової політики держави. Надано характеристику концепції правової політики.