ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВСТАНОВЛЕННЯ МІСЦЕПЕРЕБУВАННЯ ОСІБ, ОГОЛОШЕНИХ У РОЗШУК - V. Lysenko; O. Lysenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто особливості інформаційно-довідкового забезпечення розшуку осіб, які переховуються від органів досудового розслідування та суду. Проаналізовано головні проблеми його організації правоохоронними органами.