УНІФІКАЦІЯ СТАНДАРТІВ ПРАВООХОРОННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ - N. Kaminska; A. Bilas (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано теоретичні та практичні аспекти уніфікації стандартів правоохоронної діяльності. Розглянуто діяльність низки інституцій наднаціонального характеру, відповідальних за розроблення та впровадження міжнародних стандартів у сфері правоохоронної діяльності. Значну увагуприділено Європолу і Євроюсту, Генеральному директорату внутрішніх справ.