ДО ПИТАННЯ ЩОДО СПІВУЧАСТІ ПІД ЧАС КВАЛІФІКАЦІЇ КОРУПЦІЙНИХ ЗЛОЧИНІВ: ПРАВОЗАСТОСОВНА ПРАКТИКА - I. Mezentseva (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто суперечності, які виникають у діяльності правоохоронних органів під час кваліфікації співучасті в корупційних злочинах. Наведено приклади судових рішень за цією категорією справ.