ПРОБЛЕМИ ВСТАНОВЛЕННЯ ПОТЕРПІЛОГО ВІД ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ ЧИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТРАНСПОРТУ ОСОБАМИ, ЯКІ КЕРУЮТЬ ТРАНСПОРТНИМИ ЗАСОБАМИ - A. Vozniuk; Ye. Kuzmichova-Kyslenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто проблемні аспекти встановлення потерпілого як учасника кримінального провадження. Визначено поняття потерпілого як ознаки складу порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.