Поняття, види та форми використання спеціальних знань під час розслідування злочинів проти безпеки виробництва - O. Taran; N. Тymоfieievа (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто наукові підходи до визначення поняття спеціальних знань і форм їх використання в кримінальному провадженні. Визначено види та розкрито зміст спеціальних знань, які використовують під час розслідування злочинів проти безпеки виробництва.