ЮРИДИЧНІ ГАРАНТІЇ ЗАКОННОСТІ У СФЕРІ ЗАПОБІГАННЯ ОРГАНІЗОВАНІЙ ЗЛОЧИННОСТІ В УКРАЇНІ - O. Dotsenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано сутність, значення та правові характеристики юридичних гарантій законності. На підставі аналізу й узагальнення наявних тлумачень цього поняття запропоновано визначення юридичних гарантій законності в управлінській діяльності поліції щодо запобігання організованій злочинності в Україні.