ТЕРОРИЗМ ЯК ОБ’ЄКТ ПОЛІТИКО-ПРАВОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ - V. Tymoshenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано сутність тероризму, його мету, причини та різновиди. Схарактеризовано психологічний профіль осіб, здатних учиняти терористичні акти. Визначено оптимальні способи протидії сучасному тероризму.