РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКИХ СУДОВО-МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ У ПЕРШІЙ ПОЛОВИНІ ХХ СТОЛІТТЯ - V. Yusupov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено питання розвитку судово-медичних закладів на території України в першій половині ХХ століття. Визначено етапи їх розвитку, а також особливості становлення експертних закладів системи охорони здоров’я в Україні.