КЛАСИФІКАЦІЯ СУБ’ЄКТІВ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ СІМЕЙНОЇ ПОЛІТИКИ - O. Antonova (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено органи державної влади, які безпосередньо спрямовані на формування та реалізацію сімейної політики (Міністерство соціальної політики України) чи опосередковано забезпечують її реалізацію (окремі міністерства та інші органи виконавчої влади).