ПИТАННЯ ЩОДО ІНСТИТУТУ НЕГЛАСНИХ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ ТА НАПРЯМИ ЇХ ВИРІШЕННЯ - M. Denysenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано сучасне кримінальне процесуальне й оперативно-розшукове законодавство та результати останніх наукових досліджень. Визначено коло проблемних питань використання результатів негласних слідчих(розшукових) дій у кримінальному судочинстві. Окреслено основні напрями їх вирішення.