Кримінальна відповідальність за корупційні злочини в Україні та іноземних державах: порівняльно-правове дослідження - A. Savchenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Визначено проблеми кримінальної відповідальності за корупційні злочини в Україні та окремих іноземних державах у контексті порівняльно-правового пізнання. Встановлено особливості нормативного закріплення відповідних корупційних злочинів у різних країнах світу, специфіку елементів та ознак їхскладів, види і межі покарання за їх вчинення та інші кримінально-правові характеристики.