Основні проблеми стратегії міграційної політики в Республіці Вірменія - A. Hayrapetyan (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто головні питання у сфері міграційної політики в Республіці Вірменія. Вивчено поняття та подано визначення терміна «стратегія з міграційної політики». Досліджено теоретичні та практичні питання щодо їх елементів і процесів міграції.