ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ - S. Cherniavskyi; O. Taran (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Рец. на кн.: Фаринник В. І. Застосування заходів забезпечення кримінального провадження: теорія та практика : монографія / В. І. Фаринник. – Київ : Алерта, 2017. – 548 с.