ПАМ’ЯТІ КОЛЕГИ (кандидата юридичних наук, професора В. К. Весельського) - A. Ishchenko; Yu. Chornous (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Стаття надійшла до редколегії 21.08.2017