Концептуальні підходи до формування фіскальної політики держави: міжнародний досвід - O. Rakul (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано основні підходи розвинутих країн до формування фіскальної політики держави. Окреслено їх переваги і недоліки в контексті сучасних умов розвитку України. Визначено пріоритетні напрями вдосконалення фіскальної політики нашої держави.