Особливі методи розслідування та інші правові механізми збирання доказів у провадженнях про злочини, пов’язані з терористичною діяльністю, за законодавством зарубіжних країн - I. Tsupryk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто положення кримінального, кримінального процесуального законодавства окремих країн, а також міжнародних нормативно-правових актів щодо особливостей збирання доказів у кримінальних провадженнях про злочини, пов’язані з терористичною діяльністю, і відповідальності за ці злочини.