СУЧАСНЕ РОЗУМІННЯ ГАРАНТІЙ У КОНТЕКСТІ РЕФОРМУВАННЯ МЕДИЧНОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ - S. Husariev (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано актуальні проблеми правового регулювання відносин у сфері охорони здоров’я. Висвітлено сучасне розуміння категорії гарантій у контексті реалізації медичного законодавства. Розкрито зміст юридичних та економічних гарантій.