Дактилоскопічна інформація в розслідуванні злочинів: актуальні питання ХХІ століття - A. Poltavskyi (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено становлення та розвиток дактилоскопічної науки. Визначено напрями діяльності зі збирання та використання дактилоскопічної інформації на сучасному етапі розвитку криміналістики й судової експертизи, особливості положень Кримінального процесуального кодексу України. Окреслено основні проблеми в цій діяльності, запропоновано способи їх розв’язання.