ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ’ЄКТА ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ, ПРЕДМЕТОМ ЯКИХ Є ЗБРОЯ, БОЙОВІ ПРИПАСИ, ВИБУХОВІ РЕЧОВИНИ ТА ВИБУХОВІ ПРИСТРОЇ - V. Holubosh (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано об’єкт злочинів проти громадської безпеки, предметом яких є зброя, бойові припаси, вибухові речовини та вибухові пристрої. Доведено, що родовий і видовий об’єкти цих злочинів збігаються. Висвітлено особливості основного та додаткового безпосередніх об’єктів злочинів зазначеної категорії.