АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВИКЛАДАННЯ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПРАЦІВНИКАМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - O. Chupryna; T. Zhylin (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано нормативні акти, які регламентують надання співробітником поліції домедичної допомоги потерпілому. Узагальнено стан розвитку системи підготовки з надання само- та взаємодопомоги особовим складом військових формувань і правоохоронних органів. Обґрунтовано необхідність створення та застосування єдиного стандарту з надання домедичної допомоги.