ПОВНОВАЖЕННЯ КЕРІВНИКА ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ОРГАНУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПУБЛІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ПОРЯДКУ - A. Kryshchenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено ключові поняття, пов’язані із забезпеченням і підтриманням публічної безпеки та порядку. Проаналізовано нормативно-правові акти, що регламентують зазначену діяльність. Визначено повноваження керівника територіального органу Національної поліції у сфері забезпечення публічної безпеки й порядку.