ВЗАЄМОДІЯ ОРГАНІВ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ З УПОВНОВАЖЕНИМИ ОПЕРАТИВНИМИ ПІДРОЗДІЛАМИ ЩОДО РОЗШУКУ ПІДОЗРЮВАНИХ ТА ОБВИНУВАЧЕНИХ ЗА ЗЛОЧИНИ У СФЕРІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - O. Sitaіlo (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено проблеми взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами щодо розшуку підозрюваних та обвинувачених за злочини у сфері господарської діяльності. Сформульовано пропозиції з удосконалення діяльності в цій сфері.