ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СТОРОНОЮ ЗАХИСТУ РЕЗУЛЬТАТІВ РЕВІЗІЇ - V. Nehanov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
У межах аналізу судової практики 2014–2017 років досліджено особливості використання стороною захисту результатів ревізії в різних категоріях справ. Аргументовано, що використання кримінально-процесуальних, адміністративно-процесуальних, а також позапроцесуальних юридичних засобів захисту дають змогу стороні захисту як у теорії, так і на практиці ефективно захищати права й інтереси підзахисного в кримінальному провадженні.