Правове регулювання діяльності патрульної поліції під час розгляду справ - E. Abdulkadirova (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Описано правове регулювання розгляду справ патрульними поліцейськими. Надано перелік нормативно-правових актів і визначено критерії, за якими їх поділяють.