ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СУДОМ ЗМАГАЛЬНОСТІ СТОРІН У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - A. Syzonenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
На підставі аналізу норм кримінального процесуального законодавства, судової практики й точок зору науковців- процесуалістів досліджено особливості діяльності суду на стадіях підготовчого провадження та судового розгляду. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення нормативно- правового забезпечення судом реалізації засади змагальності сторонами на судових стадіях кримінального провадження.