ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ДЕФІНІЦІЇ СУБ’ЄКТА ЗЛОЧИНУ - T. Pryhodko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено теоретичну модель суб’єкта злочину. Висвітлено його дефініції в контексті положень кримінальних кодексів, які діяли на території України. Розкрито наукові позиції щодо обов’язкових ознак суб’єкта злочину. Проаналізовано наукову дискусію стосовно окремих ознак складу злочину.