ДОСЛІДЖЕННЯ АКАДЕМІКА В. В. КОПЄЙЧИКОВА В ЦАРИНІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ - O. Kapichon (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано погляди відомого вченого-правознавця – доктора юридичних наук, професора, академіка В. В. Копєйчикова – щодо проблеми становлення та розвитку національної ідеї. У контексті досліджень науковця виокремлено ключові складові національного розвитку України. Висвітлено особливості формування національної ідеї українського народу, зокрема історичні передумови її еволюції.