ПРАВОВИЙ РЕЖИМ КРИПТОВАЛЮТ: ДОСВІД ЄС - M. Hrebeniuk; R. Lukianchuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено особливості використання в ЄС інноваційних технологій розрахунків, зокрема криптовалют. Доведено, що цей платіжний інструмент у сучасних умовах розвитку комп’ютерних технологій активно проникає в повсякденне життя людей. Розкрито сутність найпоширенішої сучасної цифрової валюти – біткоїна.