РОЗВИТОК ПРЯМОЇ ДЕМОКРАТІЇ НА ЗЕМЕЛЬНОМУ ТА МІСЦЕВОМУ РІВНЯХ В АВСТРІЇ - O. Chernezhenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено проблеми становлення та розвитку прямої демократії на земельному й місцевому рівнях в Австрії. Проаналізовано перспективні для України законодавчі положення та практику Австрії у сфері децентралізації публічної влади й реформування прямої демократії.