СУЧАСНА ПАРАДИГМА ФІСКАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ - S. Prylypko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Рец. на кн.: Ракул О. В. Формування та реалізація фіскальної політики в Україні: адміністративно-правові засади та організаційне забезпечення : монографія / О. В. Ракул. – Київ : Нац. акад. внутр. справ, 2017. – 344 с.