Актуальні проблеми забезпечення безпеки учасників кримінального провадження - L. Udalova (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз кримінального процесуального законодавства щодо регламентації підстав і порядку гарантування безпеки учасників кримінального провадження. Виявлено недоліки правового регулювання цієї проблеми та розроблено пропозиції щодо вдосконалення вітчизняного законодавства.