ПРАВО НАЦІЇ НА САМОВИЗНАЧЕННЯ: ФІЛОСОФСЬКО-ПРАВОВИЙ ВИМІР - M. Hultai; T. Fedorenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено філософсько-правовий вимір реалізації загальновизнаного права народів і націй на самовизначення як актуального питання сьогодення. Проаналізовано відповідну джерельну базу, зокрема праці вітчизняних та іноземних філософів, а також акти міжнародного права.